nielson

Nielson op Sterk ID

Deze zomer bracht singer songwriter Nielson een bezoek aan Sterk ID kamp. Lees hieronder de facebook posts van ons en van hem (!) hierover.

'Yes! Een geweldige verrassing vandaag op kamp...
De kids van Sterk ID werden vandaag verrast door een wel heel toffe gast: singer songwriter Nielson kwam opeens het terrein van De Nijensteen oplopen!
Nielson wilde met de kids van Sterk ID zijn eigen verhaal delen over zijn onzekere schooltijd: ”Ik herinner me mijn lagere en middelbare schooltijd als een soms best lastige periode. Ik was altijd bezig met wat ánderen van mij vonden. Pas later heb ik ontdekt dat het daar niet om gaat en maakt het mij niet meer uit wat anderen van mij denken!
Als ik erop terug kijk zie ik hoeveel leuker het had kunnen zijn als ik me minder bezig had gehouden met mijn persoonlijke onzekerheden. En wat ook een heel belangrijk besef was, was dat iedereen onzekerheden heeft!
Ik hoop dat ik de kids op Sterk ID kamp een beetje op weg heb geholpen naar de middelbare school door mijn verhaal te vertellen en een leuke middag met ze door te brengen. Ik heb het super naar mijn zin gehad!”
En als kers op de taart heeft hij na zijn vragenuurtje nog een miniconcertje gegeven.🎉🎼🎧
Dank je wel Nielson! We hopen dat je nog eens op bezoek komt!'

Nielson schreef op zijn eign Facebookpagina:

'Vandaag ben ik even langsgegaan op het Sterk ID kamp van Stichting De Ster ! Ik heb daar tijd doorgebracht met kids die na de zomervakantie de overstap gaan maken naar de middelbare school en bij deze grote verandering begeleidt worden om zo met vertrouwen het avontuur aan te gaan. Ik ben heel erg onder de indruk over hoe open deze toppers durven te zijn over waar ze tegenop zien of waar ze onzeker over zijn en ik weet zeker dat deze mooie jonge mensen straks helemaal hun weg zullen vinden. Ik ben nu al trots op ze en dankbaar dat ik een klein een beetje mocht helpen door te vertellen over mijn eigen middelbare schooltijd. Natuurlijk hebben we ook gewoon lol getrapt en muziek gemaakt!

Succes helden. Het komt wel goed met jullie 👊🏻❤️.'