uitnodiging sterren in actie dag

Uitnodiging Sterren in Actie dag

Laat kinderen stralen!

Ben jij een toekomstige STER in ACTIE? Kom dan naar de *STERREN IN ACTIE DAG* !

Speciaal voor potentiële, nieuwe én ervaren vrijwilligers organiseert Stichting De Ster op 8 april in het te gekke kantoor van Frisse Blikken in Utrecht een dag vol interessante workshops en super gave activiteiten!
Dit jaar ligt de focus op ‘Samenwerking & Feedback’. Achter de schermen is het Binden & Boeien – team, bestaande uit vijf STERtoppers, keihard bezig met het organiseren van deze dag.
De precieze inhoud van de dag is nog een verrassing, maar verwacht een boel inspiratie, kennismaking met andere vrijwilligers, stralende ster- momenten, ruimte voor een feestje en een afsluiting met een welverdiend biertje!

Wil jij vrijwilliger worden bij Stichting De Ster? Of heb jij een vriend/vriendin/collega/kennis/ familielid die als begeleider op kamp niet zou misstaan?
Hou je van gekkigheid en verkleden? Kun je tegen weinig slaap? Vind jij het te gek om samen met andere enthousiastelingen kinderen de week van hun leven te bezorgen en ze met meer zelfvertrouwen naar huis te sturen? Wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerde, flexibele vrijwilligers met verantwoordelijkheidsgevoel en een flinke dosis enthousiasme!
Ben je tussen de 21 en 38 jaar en wil je ons leren kennen? Meld je dan aan voor de STERREN InACTIE Dag en laat je door ons meenemen in de wereld van Sterkamp! We beloven je dat je er anders uitkomt dan je er in gaat….:-)
Meld je aan door te mailen naar esther@stichtingdester.nl. We zouden het te gek vinden als je komt op 8 april !
Liefs,
Stichting De Ster