Vacature bij De Ster!

STICHTING DE STER IS OP ZOEK NAAR EEN COLLEGA VOOR TEAM PEDAGOGIEK!

Vacature: Psycholoog Kind en Jeugd / Pedagoog, om ons pedagogische team te komen versterken 0,8 - 1,0 FTE

Vanaf 1 november willen wij met een volledig ‘pedagogisch team’ weer vol aan de slag met alle ambities en plannen die we hebben binnen De Ster. Wij zoeken iemand die vol enthousiasme mee wil werken om ‘de Mooiste Stichting van Nederland’, nog mooier te maken!

Wat zoeken wij?
Je hebt je studie Psychologie Kind en Jeugd of Orthopedagogiek afgerond en hebt met voorkeur al wat ervaring in het werkveld en/of ervaring op onze kampen. Je gelooft in de speelse manier van werken van De Ster en bent je eigen innerlijke kind nog niet verloren. Daarnaast kan je kritisch kijken naar de kampen zoals ze nu gedraaid worden en vindt je het leuk om hierover mee te denken om ze verder te verbeteren en nog leuker te maken.

Taken en verantwoordelijkheden
Binnen team pedagogiek zal je verantwoordelijk zijn voor ‘de voordeur’. Dit betekent dat alle vragen voorafgaand aan het intake-proces, het telefonisch screenen en het inplannen van de intakes onder jouw verantwoordelijkheid vallen. Dit doe je samen met de pedagogiek collega’s en stagiairs op kantoor. Je geeft stage-begeleiding en je draait intake-dagen. Je gaat regelmatig mee op de kampweken, waarvoor je in opleiding gaat (als je dit nog niet bent) tot Hoofd Coach op de kampweken en Achterwacht ter ondersteuning van de kampweken.

Interesse?
Wij ontvangen graag voor maandag 3 september 2018 een motivatiebrief of filmpje en jouw CV, door deze te mailen naar Merel Nederend op merel@stichtingdester.nl.

Pedagoog Kantoor - 0,8 - 1.0 FTE

Taken en verantwoordelijkheden:
● Verantwoordelijk voor de ‘Voordeur’ (Voordeur: al het contact voorafgaand aan het intakeproces: planning, vragen van ouders, TK’s, inwerken en begeleiden van stagiairs in deze taken)
● Stagebegeleiding (winterperiode 1 van de 2 stagiairs, zomerperiode 2 van de 4 stagiairs, 1 uur per week)
● 2 intakedagen (voorbereiding: 2 uur, intakedag: 8 uur, uitwerken: (samen met stagiairs) 6 uur)
● Aanwezig bij wekelijks intake-overleg
● Aanwezig op de warmloopdag en het geven/ontwikkelen van trainingen aan de vrijwilligers van de kampweken (clubcoach, spelcoach en theatercoach).
● Meedenken en mee-ontwikkelen van de inhoudelijke kwaliteit van de bestaande producten.
● Gaat 2 à 3 keer per jaar mee op kamp.

Competenties:
● Opleiding Psychologie Kind en Jeugd of Orthopedagogiek afgerond.
● Pro-actieve werkhouding, zelfstandig en flexibel inzetbaar en bereid om te werken in de weekenden en de vakanties.
● Voorkeur voor iemand met ervaring als Hoofd Coach op kamp. Of iemand die graag in opleiding zou willen richting deze rol.
● Inzicht in kamp en iemand die kritisch kan kijken naar de producten (kampen) zoals ze nu ingezet worden.
● Representatief, communicatief en positief ingesteld. Durft voor een groep te staan en een training te geven.
● Beschikt over VOG
● Beschikt over BAPD aantekening
● Kan de pedagogische kennis op een speelse manier inzetten.

Wat bieden wij:
● In opleiding tot de functie ‘Ster Pedagoog Kantoor’. In opleiding tot Hoofd Coach op kamp, als deze ervaring nog niet aanwezig is.
● Op kantoor supervisie en begeleiding van ervaring basis psychologen. Op kamp supervisie van GZ-psycholoog.
● In opleiding tot ‘Achterwacht’ voor kampen en daarmee vanuit kantoor verantwoordelijk voor de kampweken.
● Op termijn de CGT opleiding - Dit biedt de juiste kennis om actief mee te denken en mee te ontwikkelen aan de bestaande en nieuwe producten.