VACATURE HOOFD PLANNING & ORGANISATIE

Per direct zijn wij op zoek naar een leuke en enthousiaste nieuwe collega voor de functie Hoofd Organisatie & Planning / Office Manager voor 2 dagen per week.

Stichting De Ster
Stichting De Ster organiseert laagdrempelige hulpverleningstrajecten voor kinderen en jongeren. Door middel van wetenschappelijk onderbouwde programma’s, biedt De Ster 5 verschillende soorten vakantiekampen aan op het gebied van het versterken van het zelfvertrouwen bij kinderen en jongeren. Afhankelijk van de leeftijd, bieden wij een uitgekiend programma. Elk traject heeft dezelfde opbouw, te weten: telefonische screening, persoonlijk intake gesprek, een kampweek en een persoonlijk follow-up gesprek.

Functieomschrijving
Als Hoofd Planning & Organisatie / Office Manager heb je veel contact met onze klanten, leveranciers en ouders. Je bent de spil in het web op kantoor. Daarnaast beantwoord je alle info mails en veel inkomende telefoontjes. Je maakt de kampplanning en regelt de locaties. Je maakt de personeelsroosters en daarnaast doe je voorbereidend (regel)werk voor de kampen. Omdat wij met een klein team zijn werk je veel samen met je collega’s en ondersteun je je collega’s waar nodig.

Tot de werkzaamheden behoren o.a.:

• Contactpersoon en klantcontact met klanten, leveranciers en samenwerkingspartners
  • Jaarplanning maken voor de kampen en locaties boeken
  • Personeelsroosters en intake/follow-uproosters maken
  • Kampvoorbereidingen, inkoop spullen, klaarzetten kampbenodigdheden en bevoorraden kampen
  • Organisatorische afwikkeling na de kampen
  • Uiteraard mag je mee op kamp als begeleider :-)

Jij beschikt over / jij bent:

• HBO werk en denkniveau
  • Relevante werkervaring (minimaal 3 jaar)
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal
  • Organisatorisch sterk
  • Een zelfstandige werker en teamplayer
  • Communiceert helder
  • Ondernemend en hands-on
  • Planmatig en gestructureerd
  • Het vermogen om strategisch mee te denken en beslissingen te nemen
  • Flexibel
  • Assertief
  • En last but not least: positief, energiek en enthousiast :-)

Salaris: marktconform, CAO Social Work 2019/2020.
Reageren op deze vacature kan t/m 2 december a.s. Stuur je sollicitatie en brief/filmpje naar info@stichtingdester.nl, t.a.v. Fleur Termijtelen.
Voor vragen rondom deze vacature kun je contact opnemen met Stichting De Ster via 020-4281230.