Wat is er na kamp?

Informatie over natrajecten

Superleuk dat jullie kind met ons op kamp is geweest, hopelijk heeft hij/zij er veel aan gehad! We krijgen veel vraag of wij na kamp nog iets bieden. Jazeker! Op deze pagina kan je vinden welke opties wij na kamp bieden. Je bent vrij een van beide te kiezen of ze te combineren.

Reeks van 4 mentorgesprekken

Na kamp heeft jullie kind vier weken lang iedere week een mentorgesprek met een van onze coaches van kantoor. In deze één-op-één gesprekken gaan wij in op de persoonlijke doelen van jouw kind en bieden we hulp aan die speciaal op maat is om jouw kind verder te helpen. Kinderen leren op kamp al superveel. Voor de een is dit voldoende maar voor de ander smaakt dit naar meer. Voor deze laatste groep kinderen zijn de mentorgesprekken bedoeld. 

Voor sommigen is er behoefte aan vasthouden wat ze geleerd hebben en met het enthousiasme van kamp hieraan verder werken. Andere kinderen merken dat ze op kamp een begin hebben gemaakt met het werken aan hun doelen en willen hier graag nog verder mee door. Het nog beter snappen of echt oefenen met onze hulp.

Geef je jouw kind op voor de mentorgesprekken? Dan nemen we contact met jullie op om samen te kijken of dit iets voor jullie is!

Kosten :  4 mentorgesprekken (50 min per coachingssessie) voor € 300,-
Locatie:  op kantoor van De Ster (Baroniestraat 17, Amsterdam)
Data     :  in overleg

Let op: Beperkte plekken beschikbaar!

Aanmelden voor de mentorgesprekken

12 + 3 =

Afterweekend

Was Sterkamp fantastisch en wil jouw kind dolgraag meer? Nog een keer met de vrienden van kamp een weekend op kamp? Kan jouw kind wel weer een boost gebruiken? Gun je je kind nog meer oefenmomenten? Meld je kind dan aan voor het Afterweekend. Dit is een kamp van 3 nachtjes waarin verdieping op de theorieën van Sterkamp aan bod komt.

Kosten: € 350,-
Datum : 27 t/m 29 mei 2022

INSCHRIJVEN

Vragen? Neem contact op, we staan je graag te woord.

Stichting De Ster wordt gesteund door:

[logocarousel id="7301"]