Vacature: Manager Fondsenwerving (freelance)

Vacature: Manager Fondsenwerving  (freelance)

Stichting De Ster is de expert op het gebied van zelfvertrouwen en zelfbeeld bij kinderen en jongeren. Door middel van wetenschappelijk onderbouwde programma’s, biedt De Ster verschillende soorten kampen, online trainingen en cursussen aan op het gebied van het versterken van het zelfvertrouwen bij kinderen en jongeren van 7 tot 17 jaar. Afhankelijk van de leeftijd, bieden wij een programma aan, waarbij plezier maken én leren centraal staan. De kampen worden gerund door vrijwilligers. We werken met een grote groep van ruim 350 vrijwilligers die onwijs gemotiveerd en enthousiast zijn.  Onze programma’s hebben bij de kinderen, jongeren en hun ouders een enorm positief effect op korte en lange termijn met impact voor het leven. Ons vaste kantoorteam bestaat uit 1 fte en 4 pte’rs.

Interesse?

Word jij enthousiast van deze omschrijving? Stuur dan voor 8 augustus jouw CV en motivatie op. Solliciteren of nog vragen over de vacature? Neem contact op met Merel via merel@stichtingdester.nl.

We hebben een ambitieuze doelstelling: in het jaar 2027 heeft De Ster 10.000 kinderen geholpen zich zelfverzekerder te voelen. Zo dragen we bij aan een wereld waarin meer mensen vol zelfvertrouwen rondlopen en gelukkiger zijn.

Om ons doel te bereiken zijn wij grotendeels afhankelijk van fondsen. Om onze aanvragen en toekenning beter te doen verlopen zijn wij op zoek naar een ervaren freelance fondsenwerver.

Wat ga je doen?

Onder jouw verantwoordelijkheid en in samenwerking met onze directie verzorg  je de strategie, plannen en activiteiten op gebied van fondsenwerving. Je bewaakt en boekt resultaten conform de vastgestelde doelstellingen en targets. Ook ontwikkel je plannen voor o.a. vergroting van particuliere donateurs en lokale werving, o.a. via social media.

Wat zijn onder andere jouw taken en verantwoordelijkheden

• Je zorgt voor een versteviging en groei van onze beschikbare financiële middelen. Je haalt de doelstellingen die je zelf mede bepaalt en je zorgt voor uitbouw van rendabele wervingsmethoden en -bronnen.
  • Je vertaalt onze organisatiedoelstellingen naar strategische plannen voor fondsenwerving en voert deze uit.
  • Je draagt zorg voor en bewaakt de financiële verantwoording tegenover de fondsen en verzorgt alle bijbehorende stukken.

Wat bied jij ons?

• Je staat achter onze missie dat ieder kind zelfvertrouwen verdiend.
  • Je bent inhoudelijk sterk genoeg om onze fondsenwerving op een hoog niveau vorm te geven. Tegelijk ben je praktisch en werk je zelf actief mee in ons kleine team.
  • Je hebt relevante ervaring op gebied van fondsenwerving en -verantwoording en fondsenwervingsstrategieën.
  • Je hebt minimaal HBO-opleidings- en/of werk- en denkniveau. Daarnaast heb je gedegen kennis van (online) communicatietechnieken en social media.
  • Je hebt ervaring met het werken bij een fondsenwervende organisatie.
  • Je beschikt over een heldere en positieve communicatiestijl in zowel woord als geschrift.
  • Je werkt planmatig en gestructureerd
  • Je bent pro-actief, hebt een hands-on en ‘can do’ mentaliteit.

Interesse?

Word jij enthousiast van bovenstaande omschrijving? Stuur dan jouw CV en motivatie voor 8 augustus op. Solliciteren of nog vragen over de vacature? Neem contact op met Merel via merel@stichtingdester.nl.