Blog

  1. Home
  2. Nieuws
  3. Update meikampen i.v.m. Coronavirus

– NIEUWSBERICHT –

Vanwege de laatste voorzorgsmaatregelen m.b.t. het indammen van het corona- virus hebben wij voor de veiligheid van de kinderen, jongeren en onze vrijwilligers helaas moeten beslissen om alle kampen in de meivakantie te moeten uitstellen naar een geschikter moment.

Wij balen hier natuurlijk enorm van, maar doen er alles aan om zoveel mogelijk kinderen en jongeren alsnog de week van hun leven te geven.

Hoewel het nog onduidelijk is hoe lang de huidige situatie voortduurt, gaan wij ervan uit dat de thans geldende voorzorgsmaatregelen na 6 april weer langzaam zullen worden afgebouwd. We hopen en vertrouwen erop dat de zomer- en herfstkampen volgens de oorspronkelijke planning door kunnen gaan.

Indien u uw kind al heeft ingeschreven voor de meivakantie, neemt één van onze collega’s zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op om te kijken of één van onze andere kampen deze zomer of herfst een optie voor uw kind zou kunnen zijn óf dat we iets anders voor u kunnen betekenen op dit moment.

Op naar een fantastische vakantieweek voor zoveel mogelijk kinderen en jongeren!

Met vriendelijke groet,

Ulrike Insam
Adjunct Directeur & Hoofd Pedagogiek

blank

Wat een kamp van De Ster voor je kind kan betekenen

Een kamp van Stichting De Ster is een onvergetelijke vakantieweek voor kinderen en jongeren. Er zijn zes verschillende kampen, voor diverse leeftijdsgroepen en met diverse thema’s. In een week vol positiviteit en leuke activiteiten gaan zij aan de slag met thema’s als zelfvertrouwen en vrienden maken. Voor pesten en gepest worden is op onze kampen bijzonder veel aandacht. Door de persoonlijke begeleiding en de positieve en veilige omgeving die een kamp van De Ster biedt, krijgen kinderen en jongeren de ruimte om te experimenteren met oplossingen en nieuw gedrag. Tijdens deze week leren en groeien ze.

Stichting De Ster is al 15 jaar expert op het gebied van sociaal emotionele ontwikkeling en organiseert vakantiekampen waar leren en plezier maken hand in hand gaan. De unieke aanpak van De Ster is wetenschappelijk bewezen effectief en vooral ontzettend leuk.

Ontdek hier wat de unieke kampen van De Ster nog meer voor je kind kunnen betekenen.

Laat je inspireren door nog meer tips

5 vragen aan Laurens

5 vragen aan Aniek
Even voorstellen: Steven Pont
5 vragen aan
Brief van Jimmy
Stuur gepeste kind en pester samen op kamp

Vragen? Neem contact op, we staan je graag te woord.

Stichting De Ster wordt gesteund door:

[logocarousel id="7301"]