De Ster op TV

De Ster op TV

De afgelopen jaren verwelkomden we cameraploegen, influencers en zelfs leden van het Koninklijk Huis op kamp. Hieronder vind je een overzicht van Stichting De Ster in TV-uitzendingen.

RTL Late Night – YouTuber Furtjuh op Stay Strong – 2017

YouTuber Rutger Vink alias Furtjuh, bezocht een Stay Strong kamp en vertelde erover in RTL Late Night. Dit deed hij samen met Simone, deelneemster aan de kampen van De Ster. Jongeren van 13 t/m 17 jaar gaan mee op Stay Strong kamp om te werken aan hun zelfvertrouwen. Ze krijgen les in o.a. script schrijven, produceren en acteren. Rutger Vink kwam een dag langs om de kinderen te helpen bij het maken van een film over ‘buitensluiten’ en om met hem te praten over onzekerheid, cyberpesten en over buitensluiten in het algemeen.

Recordpoging Corfeesten @ Rollende Keukens, Amsterdam

In 2017 deden we een wereldrecordpoging afwassen, omdat afwassen bij ons op kamp (Corfeest geheten) een van de allerleukste dingen is om te doen (ja echt!). Hart van Nederland was erbij en filmde het, maar dit filmpje is niet meer beschikbaar. Daarom hieronder een kleine zelf gefilmde impressie!

NOS Jeugdjournaal 2016 – ‘Kinderen oefenen voor de brugklas’

jorick over Sterk ID Stichting De Ster

In de zomer van 2016 kwam het NOS Jeugdjournaal langs op Sterk ID, het kamp voor kids die naar de brugklas gaan. In dit leuke filmpje zie je wat Sterk ID is en vertellen de kinderen zelf waarom ze mee op kamp gingen.

School TV 2015 – ‘Wat kun je tegen pesten doen?’

klokhuis pesten stichting de ster

Deze aflevering van School TV Weekjournaal gaat over pesten en wat je hier tegen kunt doen. Vanaf 7:00 min zie je beelden van Sterkamp, waar wordt gefilmd wat we o.a. bij Theater doen.

SamSam – ‘Ravi op Sterkamp’ – 2015

In 2015 kwam SamSam Magazine (platform voor wereldwijze kinderen) filmen op Sterkamp en volgde Sterkamper Ravi.

NOS Jeugdjournaal 2014 – ‘Kinderen op kamp over zelfvertrouwen’

thijmen over zelfvertrouwen door kamp van Stichting De Ster

In 2014 kwam het NOS Jeugdjournaal langs op Sterkamp, het kamp voor kinderen tussen de 9 en 12 jaar oud. In dit filmpje vertellen enkele Sterkampers op kamp wat ze aan het kamp hebben en wat ze allemaal doen!

Prinses Maxima op Sterkamp in 2010

In 2010 kwam Prinses Maxima langs op Maankamp 13 in Nunspeet. Hart van Nederland en Blauw Bloed waren hierbij en maakte mooie video’s. Ook al is het even geleden, we delen deze met trots! Lees via deze link ook een krantenartikel van De Stentor over Prinses Maxima’s bezoek.

NOS Jeugdjournaal 2017, in gesprek met Stichting De Ster (geen beelden van onze kampen)

Het Jeugdjournaal kwam op het kantoor van Stichting De Ster langs om Kind- en Jeugdpsycholoog Merel Nederend vragen te stellen over de begeleiding op kinderkampen (let op: het kamp in dit filmpje is geen kamp van Stichting De Ster, maar een brugklas kamp van een school).

blank
blank
blank

Wat een kamp van De Ster voor je kind kan betekenen

Een kamp van Stichting De Ster is een onvergetelijke vakantieweek voor kinderen en jongeren. Er zijn zes verschillende kampen, voor diverse leeftijdsgroepen en met diverse thema’s. In een week vol positiviteit en leuke activiteiten gaan zij aan de slag met thema’s als zelfvertrouwen en vrienden maken. Voor pesten en gepest worden is op onze kampen bijzonder veel aandacht. Door de persoonlijke begeleiding en de positieve en veilige omgeving die een kamp van De Ster biedt, krijgen kinderen en jongeren de ruimte om te experimenteren met oplossingen en nieuw gedrag. Tijdens deze week leren en groeien ze.

Stichting De Ster is al 15 jaar expert op het gebied van sociaal emotionele ontwikkeling en organiseert vakantiekampen waar leren en plezier maken hand in hand gaan. De unieke aanpak van De Ster is wetenschappelijk bewezen effectief en vooral ontzettend leuk.

Ontdek hier wat de unieke kampen van De Ster nog meer voor je kind kunnen betekenen.

Vragen? Neem contact op, we staan je graag te woord.

Stichting De Ster wordt gesteund door:

[logocarousel id="7301"]