Stichting De Ster

Wij zijn de allerleukste Stichting van heel Nederland!!!

Het team

Het team van De Ster helpt kinderen al ruim 10 jaar met het ontwikkelen en verstevigen van een positief zelfbeeld.
De Ster bestaat uit een klein, vast team bestaande uit psychologen en pedagogen en een groot team van vaste vrijwilligers.

Kantoorteam

Fleur Termijtelen

Directeur en mede-oprichter

‘Vakantiekampen en kinderen waren al jaren mijn passie. Het was dan ook een logische -en prachtige- stap om in 2004 samen met Lieve van Geldorp de Mooiste Stichting van Nederland op te richten! Wat was het spannend in het begin, maar wat mogen we trots zijn dat we inmiddels bijna 5000 kinderen hebben kunnen helpen met het versterken van hun zelfvertrouwen! Dit hadden we nooit durven dromen…al die mensen op kantoor en de duizenden vrijwilligers die samen met ons in onze droom geloofden en zich vol energie inzetten voor de kinderen! Verschil maken bij kinderen en ze een gelukkiger toekomst bieden is en blijft het mooiste dat ik mij voor kan stellen om te doen!’

Ulrike Insam

Hoofd Pedagogiek

“Al jaren werk ik als orthopedagoog aan mijn missie om kinderen sterk, zelfzeker en zelfstandig in het leven te laten staan. Ik heb uitgebreide ervaring opgedaan in het werken met kinderen individueel, groepen kinderen en scholen. In mijn werk staan plezier, positiviteit, bewegen en talent van het kind altijd centraal.  Ontzettend blij ben ik dan ook dat ik nu met een flinke dosis kennis, inspiratie en enthousiasme aan de slag kan bij Stichting De Ster. Deze mooie stichting heeft het allemaal: ontzettend professionele collega’s, toegewijde vrijwilligers, een mooie belangrijke missie maar vooral verzorgen zij onvergetelijk leuke en leerzame kampen voor het kind. Samen met mijn collega’s ga ik ervoor zorgen dat onze programma’s nog beter worden, nog efficiënter zijn en dat we nog meer kinderen (en hun ouders) kunnen bereiken. En als slagroom op de taart mag ik ook nog mee op kamp, waar ik de kinderen écht kan zien shinen en groeien!”

Rosanne Vos

Psycholoog kind en jeugd

‘Na 10 jaar vrijwilliger te zijn geweest bij de mooiste Stichting van Nederland waar ik ontzettend veel prachtige kampen heb mogen draaien nu ook werkzaam op kantoor, hoe geweldig is dat! Kinderen een stukje zelfvertrouwen en kracht meegeven, ze weer laten stralen, voor mij is er niets mooiers dan dat. Vanuit veiligheid en plezier kinderen en jongeren te mogen helpen zulke stappen te zetten.. Ik ben er trots op om hier deel van uit te mogen maken!!’

Esther Roelofsen

Vrijwilligerscoördinator 

‘Als vrijwilligerscoordinator heb ik het beste van twee werelden! Ik werk dagelijks samen met de leukste, meest enthousiaste, gezellige, hardwerkende en getalenteerde vrijwilligers van ons land èn ik ga zelf meerdere keren per jaar op kamp om hen èn de kinderen/ jongeren te zien shinen! Samen met Renée draag ik zorg voor het werven van enthousiaste begeleiders, trainen we ze uitgebreid voordat ze op kamp gaan, stellen we de beste teams samen voor de kampen en plannen we veel gezellige activiteiten en feestjes! Dit allemaal, zodat de kinderen en jongeren die met ons meegaan op kamp, een magische, onvergetelijke week hebben en zodat Stichting De Ster de leukste plek blijft om vrijwilliger te zijn. En daar ben ik enorm trots op!’

Renée van Eerden

Vrijwilligerscoördinator 

‘Na de uitvoering van mijn afstudeerproject bij Stichting De Ster in 2017 droomde ik ervan om later ‘als ik groot ben’ te werken voor deze prachtige stichting. Deze droom is nu al in vervulling gegaan! Ik mag samen met Esther als vrijwilligerscoördinator een bijdrage leveren aan de fantastische vakantiekampen van Stichting De Ster. Het mogen samenstellen van een ontzettend enthousiast en gedreven vrijwilligersteam die er alles aan doet om de kinderen een onvergetelijke week te geven is echt een voorrecht.  (Indirect) Kinderen helpen verder te groeien, hun sterke kanten te laten ontdekken en een ruimte te creëren waar zij aan hun leerdoelen kunnen werken is naar mijn idee de tofste baan die er is!’

Roos Goosen

Marketing en Communicatie

‘Via via ben ik bij Stichting De Ster terecht gekomen en aan mij de schone taak om middels marketing en communicatie Nederland kennis te laten maken met deze fantastische stichting. Al jaren lang doet deze mooie stichting fantastisch werk in het laten stralen van kinderen en ik ben maar wat blij dat ik deze verhalen mag doorvertellen en verkondigen! Ik ben super blij dat ik deze stap afgelopen juni gezet heb want op kamp gaan is magisch! De transformatie die je ziet bij de kinderen is fenomenaal! Trots dat ik hier aan kan bijdragen!’

Cleo Cohen

Orthopedagoog

‘Tijdens mijn master Forensische Orthopedagogiek mocht ik stage lopen bij Stichting De Ster. Ik vond het fantastisch en realiseerde mij tijdens de stage steeds meer hoe geweldig de stichting is en hoe graag ik hier na mijn afstuderen zou willen blijven werken. Die droom werd werkelijkheid. Nu mag ik werken bij de leukste stichting van Nederland en als kers op de taart drie keer per jaar mee op de kampen. Alles bij Stichting De Ster is één en al positiviteit en het is elke dag een feestje om hieraan te kunnen bijdragen. Op kamp zie je alle kinderen groeien, opbloeien en weer met een stralende glimlach het kamp verlaten. Daar doe ik het uiteindelijk allemaal voor! Wat een geluk dat ik hier mag werken, want veel leuker dan deze baan wordt het denk ik niet.’

Raad van Toezicht en Bestuur

De Raad van Toezicht denkt mee over de meerjarenplannen en de begroting. Daarnaast houdt de Raad van Toezicht de haalbaarheid van de plannen en de begroting in het vizier. Ook stellen de leden hun netwerk ter beschikking aan De Ster.

Rob Eijkelenkamp

Sinds enkele jaren ben ik CEO van Studio Piet Boon, een internationaal gerenommeerde designstudio en specialist in totaalconcepten. Studio Piet Boon ontwerpt bijzondere exterieurs, interieurs en producten. De studio beschouwt het als haar missie om haar klanten voortdurend te inspireren en verwonderen.

Inspireren en verwonderen doet Stichting De Ster ook, dat vind ik prachtig om te zien en mee te maken als lid van het Bestuur van De Ster (penningmeester). Met alle betrokkenen wordt er alles aan gedaan om de kinderen en jongeren zo’n fijne, veilige wereld te bieden, dat zij onbelemmerd zichzelf kunnen ontplooien…iets dat ik ieder kind gun!
Daarnaast heb ik nog andere nevenactiviteiten; ik ben founder van Pasaqua Investments en Commissaris bij Identico Bedrijfskleding.

Tijmen Bos

Mijn jarenlange ervaring als ondernemer op het kruisvlak van media, marketing en technologie, heeft mij altijd enorm geboeid. Na ruim 15 jaar ondernemen binnen deze gebieden heb ik in 2010 het roer omgegooid en diverse directierollen vervuld binnen o.a. Sator Holding, FD Mediagroep, Telegraaf Media Groep en Talpa. Kort geleden heb ik afscheid genomen van Talpa en sta ik aan de vooravond van een nieuw avontuur.

Sinds dag 1 draag ik Stichting De Ster een warm hart toe en ben ik dan ook blij dat ik in mijn rol als Voorzitter van de Raad van Toezicht mijn expertise op verschillende vlakken kan inzetten om De Ster te adviseren en te ondersteunen waar nodig.

Arvid Steehouwer

Recent ben ik gestart bij InsingerGilissen Bankiers als Programma Manager en houd ik mij o.a. bezig met de PSD2 implementatie (wet-/regelgeving) en de uitrol van de nieuwe commerciële klant propositie.
De afgelopen tien jaar heb ik gewerkt voor ABN Amro in verschillende (leidinggevende) rollen. Via Finance, COO en Retail Banking ben ik uiteindelijk terecht gekomen bij Retail & Private Banking als Project Manager, voornamelijk op het gebied van het ‘klantbelang’ centraal stellen. 

Via het ABN Amro management development programma ben ik, via Stichting Laluz, in contact gekomen met Stichting De Ster en sinds een aantal jaren alweer ben ik, met veel plezier, lid van de Raad van Toezicht. En helpen wij, waar wij kunnen, met onze kennis en kunde het dagelijks Bestuur en de Directie van de stichting.

Jacqueline Vizee

Sinds 2016 ben ik -samen met 2 zakelijk partners- partner van ‘Maak’ in Amsterdam. Dit is een all-in-one storymanagementbureau waar wij voor verschillende grote merken zowel het creatieve concept als het produceren van het concept op ons nemen. Hiernaast organiseer ik sinds 2014 het populaire festival ‘VEED’, met bijbehorende awardshow voor bekende Youtubers en hun fans.

Naast deze dagelijkse werkzaamheden, ben ik met trots Lid van de Raad van Toezicht van Stichting De Ster en zet ik mijn ervaring en kennis graag in om De Ster -voornamelijk op marketing en PR gebied- te adviseren en te helpen. 

Vragen? Neem contact met ons op via 020-4281230 of info@stichtingdester.nl