Het team van Stichting De Ster

Voor kinderen die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken.

  1. Home
  2. Over ons
  3. Stichting De Ster

Het team

Het team van De Ster helpt kinderen al bijna 15 jaar bij het ontwikkelen en verstevigen van een positief zelfbeeld. De Ster bestaat uit een klein, vast kantoorteam en een grote groep enthousiaste vrijwilligers.

Rosanne Vos

Merel Nederend

Directie / Psycholoog kind en jeugd / Bestuurder

Na 10 jaar vrijwilliger te zijn geweest bij De Ster, een tijd waarin ik prachtige kampen heb mogen draaien, ben ik nu werkzaam op kantoor. Ik vind het geweldig! Kinderen een stukje zelfvertrouwen en kracht meegeven, ze weer laten stralen, voor mij is er niets mooiers dan dat. Vanuit veiligheid en plezier kinderen en jongeren helpen zulke stappen te zetten. Ik ben er trots op om hier deel van uit te mogen maken!

Ulrike Insam

Jacqueline Vizée

Directie / Bestuurder

Al jaren ben ik verbonden aan Stichting De Ster vanuit het Raad van Toezicht. Toen mij werd gevraagd of ik als algemeen directeur aan de slag wilde werd ik meteen dol enthousiast. Ik draag De Ster een onwijs warm hart toe omdat ik vind dat elk kind en elke jongere het verdiend om vol zelfvertrouwen in het leven te gaan en te geloven dat ze hun dromen waar kunnen maken.

Ben dan ook ontzettend blij dat ik met kennis, inspiratie en enthousiasme kan inzetten bij De Ster. Deze stichting heeft het allemaal: ontzettend kundige collega’s, toegewijde vrijwilligers en een belangrijke missie. Samen met mijn collega’s zorg ik ervoor dat onze programma’s nog beter worden en dat we nog meer kinderen (en hun ouders) kunnen bereiken. Elke dag weer een feestje om mee aan de slag te gaan!

Esther Roelofsen

Josine Crolla

Office Manager
Sinds half september 2021 ben ik actief als Office Manager bij Stichting De Ster en zet ik mijn jarenlange ervaring in om zowel administratief als organisatorisch de zaken soepel te laten verlopen. Als de spreekwoordelijke spin in ‘t web zorg ik er achter de schermen voor dat alle touwtjes bij elkaar komen en help en ondersteun ik mijn enthousiaste teamleden graag waar mogelijk. Ik ben heel blij dat ik mijn ervaring nu bij deze prachtige Stichting mag inzetten!
Renée van Eerden

Renée van Eerden

Vrijwilligerscoördinator

Na de uitvoering van mijn afstudeerproject bij Stichting De Ster in 2017 droomde ik ervan om “later als ik groot ben” te werken voor deze prachtige stichting. Deze droom is nu al in vervulling gegaan! Ik mag samen met Esther als vrijwilligerscoördinator een bijdrage leveren aan de fantastische vakantiekampen van Stichting De Ster. Het samenstellen van een ontzettend enthousiast en gedreven vrijwilligersteam dat er alles aan doet om de kinderen een onvergetelijke week te geven is echt een voorrecht. Om op die manier kinderen helpen verder te groeien, hun sterke kanten te laten ontdekken en een ruimte te creëren waar zij aan hun leerdoelen werken is naar mijn idee de tofste baan die er is!

Maroeska Bakker

Rosan Klieverik

Junior pedagoog

Nadat ik hier mijn masterstage heb mogen lopen kreeg ik de kans aangeboden om langer bij Stichting De Ster te blijven werken! Daar zei ik natuurijk geen nee tegen!  Samen met Merel houd ik me bezig met vanalles omtrent pedagogiek binnen De Ster. Zo voer ik alle kennismakingsgesprekken met de ouders en kinderen die zich voor onze kampen aanmelden maar zie je me ook regelmatig op kamp shinen!

Bestuur en Raad van Toezicht

De Raad van Toezicht denkt mee over de meerjarenplannen, de haalbaarheid van deze plannen en de begroting. Ook stellen de leden hun netwerk ter beschikking aan De Ster.

 

Rob Eijkelenkamp

Sinds enkele jaren ben ik CEO van Studio Piet Boon, een internationaal gerenommeerde designstudio en specialist in totaalconcepten. Studio Piet Boon ontwerpt bijzondere exterieurs, interieurs en producten. De studio beschouwt het als haar missie om haar klanten voortdurend te inspireren en verwonderen. Inspireren en verwonderen doet Stichting De Ster ook. Dat vind ik prachtig om te zien en mee te maken als lid van het bestuur (penningmeester). Met alle betrokkenen wordt er alles aan gedaan om de kinderen en jongeren zo’n fijne, veilige wereld te bieden, dat zij onbelemmerd zichzelf kunnen ontplooien…iets dat ik ieder kind gun! Daarnaast heb ik nog andere nevenactiviteiten; ik ben founder van Pasaqua Investments en Commissaris bij Identico Bedrijfskleding.

 

Tijmen Bos

Het kruisvlak van media, marketing en technologie, heeft mij altijd enorm geboeid. Na ruim 15 jaar ondernemen binnen deze gebieden heb ik in 2010 het roer omgegooid en diverse directierollen vervuld binnen onder meer Sator Holding, FD Mediagroep, Telegraaf Media Groep en Talpa. Momenteel ben ik Commercieel Directeur van de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix. Sinds dag één draag ik Stichting De Ster een warm hart toe en ben ik dan ook blij dat ik in mijn rol als Voorzitter van de Raad van Toezicht mijn expertise op verschillende vlakken kan inzetten om De Ster te adviseren en te ondersteunen waar nodig.

Fleur Termijtelen

Mede oprichter en medebedenker van De Ster

Vakantiekampen en kinderen waren al jaren mijn passie. Het was dan ook een logische – en prachtige – stap om in 2005 samen met Lieve van Geldorp de mooiste stichting van Nederland op te richten! Wat was het spannend in het begin, maar wat mogen we trots zijn dat we inmiddels bijna 5000 kinderen hebben kunnen helpen met het versterken van hun zelfvertrouwen. Dit hadden we nooit durven dromen…En dat met zo’n fijn kantoorteam en de duizenden vrijwilligers die samen met ons in onze droom geloofden en zich vol energie inzetten voor de kinderen. Verschil maken bij kinderen en ze een gelukkiger toekomst bieden is en blijft het mooiste om te doen!

Lieve van Geldorp

Mede oprichter en medebedenker van De Ster

Als kinderpsycholoog zijnde vond ik het geweldig om de eerste vier zelfvertrouwen-kampen Sterkamp, Maankamp, SterkID en Stay Strong te mogen ontwikkelen, waar kinderen het steuntje in de rug krijgen wat zo’n groot verschil maakt. Ik vind het mooi om te zien hoe kinderen en jongeren meegenomen worden in een wereld waar het plezier er vanaf spat, een wereld waarin zij zichzelf mogen zijn, een wereld waarin zij uitgedaagd worden om te experimenteren met hetgeen zij belangrijk vinden (hun persoonlijke doelen), zodat ze na een week zomaar opeens beter voor zichzelf kunnen opkomen, vriendjes maken, angsten overwinnen of beter omgaan met pesten / plagen. Op zo’n moment glunder ik van trots, dan weet ik dat er een verschil is gemaakt. Want wat je op kamp kan, kan je thuis ook, zo blijkt uit de onderzoeken van de UvA. Het zelfvertrouwen van een kind is gegroeid en dat is het doel. Lieve heeft altijd vol enthousiasme bij Stichting De Ster gewerkt van 2004 tot 2014 en draagt de stichting nog steeds een heel warm hart toe.

prinses maxima bezoek stichting de ster
Prinses Maxima op bezoek bij Stichting De Ster in 2010

Prinses Maxima op bezoek bij Stichting de Ster in 2010.

Vragen? Neem contact op, we staan je graag te woord.

Stichting De Ster wordt gesteund door: