Het team van Stichting De Ster

Voor kinderen die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken.

Het team

Het team van De Ster helpt kinderen al bijna 15 jaar bij het ontwikkelen en verstevigen van een positief zelfbeeld. De Ster bestaat uit een klein, vast kantoorteam en een grote groep enthousiaste vrijwilligers.

Rosanne Vos

Merel Nederend

Directie / Psycholoog kind en jeugd / Bestuurder

Na 10 jaar vrijwilliger te zijn geweest bij De Ster, een tijd waarin ik prachtige kampen heb mogen draaien, ben ik nu werkzaam op kantoor. Ik vind het geweldig! Kinderen een stukje zelfvertrouwen en kracht meegeven, ze weer laten stralen, voor mij is er niets mooiers dan dat. Vanuit veiligheid en plezier kinderen en jongeren helpen zulke stappen te zetten. Ik ben er trots op om hier deel van uit te mogen maken!

Rosanne Vos

Mattijs Franken

Directie /  Bestuurder

Sinds ik in 2014 op mijn eerste kamp ging als vrijwilliger met Stichting de Ster heb ik me altijd diep verbonden gevoeld met de missie, visie en mensen van De Ster. Daarom voel ik me enorm vereerd dat ik daar nu als zakelijk directeur aan mag bijdragen. Ik geloof er heilig in dat wij de kennis en middelen in huis hebben om de kinderen en jongeren van nu voor te bereiden op een fantastische toekomst en daarmee mee te bouwen aan een maatschappij waarin mentale gezondheid net zo centraal staat als fysieke gezondheid.

Maroeska Bakker

Rosan Klieverik

Pedagoog

Nadat ik hier mijn masterstage heb mogen lopen kreeg ik de kans aangeboden om langer bij Stichting De Ster te blijven werken! Daar zei ik natuurijk geen nee tegen!  Samen met Merel houd ik me bezig met vanalles omtrent pedagogiek binnen De Ster. Zo voer ik alle kennismakingsgesprekken met de ouders en kinderen die zich voor onze kampen aanmelden maar zie je me ook regelmatig op kamp shinen!

Esther Roelofsen

Fenna Hennink

Vrijwilligerscoördinator
Tijdens mijn masterstage pedagogiek voelde ik me direct thuis in dit geweldige team, dus toen ik de kans kreeg om bij De Ster te blijven werken werd ik heel enthousiast. Het is geweldig om te zien hoe kinderen aan het begin van kamp onzeker en aarzelend binnenkomen en uiteindelijk als stralende sterren op tafel staan te dansen! Ik ben trots dat ik daar een bijdrage aan mag leveren. Als vrijwilligerscoördinator houd ik mij bezig met alles rondom de vrijwilligers, van nieuwe sollicitanten tot het vormen van de teams op kamp. Daarnaast ben ik natuurlijk regelmatig op kamp te vinden.

Bestuur en Raad van Toezicht

De Raad van Toezicht denkt mee over de meerjarenplannen, de haalbaarheid van deze plannen en de begroting. Ook stellen de leden hun netwerk ter beschikking aan De Ster.

 

Rob Eijkelenkamp

Sinds enkele jaren ben ik CEO van Studio Piet Boon, een internationaal gerenommeerde designstudio en specialist in totaalconcepten. Studio Piet Boon ontwerpt bijzondere exterieurs, interieurs en producten. De studio beschouwt het als haar missie om haar klanten voortdurend te inspireren en verwonderen. Inspireren en verwonderen doet Stichting De Ster ook. Dat vind ik prachtig om te zien en mee te maken als lid van het bestuur (penningmeester). Met alle betrokkenen wordt er alles aan gedaan om de kinderen en jongeren zo’n fijne, veilige wereld te bieden, dat zij onbelemmerd zichzelf kunnen ontplooien…iets dat ik ieder kind gun! Daarnaast heb ik nog andere nevenactiviteiten; ik ben founder van Pasaqua Investments en Commissaris bij Identico Bedrijfskleding.

 

Tijmen Bos

Het kruisvlak van media, marketing en technologie, heeft mij altijd enorm geboeid. Na ruim 15 jaar ondernemen binnen deze gebieden heb ik in 2010 het roer omgegooid en diverse directierollen vervuld binnen onder meer Sator Holding, FD Mediagroep, Telegraaf Media Groep en Talpa. Momenteel ben ik Commercieel Directeur van de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix. Sinds dag één draag ik Stichting De Ster een warm hart toe en ben ik dan ook blij dat ik in mijn rol als Voorzitter van de Raad van Toezicht mijn expertise op verschillende vlakken kan inzetten om De Ster te adviseren en te ondersteunen waar nodig.

 
Jacqueline Vizée

Ik draag De Ster een onwijs warm hart toe omdat ik vind dat elk kind en elke jongere het verdiend om vol zelfvertrouwen in het leven te gaan en te geloven dat ze hun dromen waar kunnen maken.

Ben dan ook ontzettend blij dat ik met kennis, inspiratie en enthousiasme kan inzetten bij De Ster. Deze stichting heeft het allemaal: ontzettend kundige collega’s, toegewijde vrijwilligers en een belangrijke missie. Samen zorgen wij ervoor dat onze programma’s nog beter worden en dat we nog meer kinderen (en hun ouders) kunnen bereiken!

Fleur Termijtelen

Mede oprichter en medebedenker van De Ster

Vakantiekampen en kinderen waren al jaren mijn passie. Het was dan ook een logische – en prachtige – stap om in 2005 samen met Lieve van Geldorp de mooiste stichting van Nederland op te richten! Wat was het spannend in het begin, maar wat mogen we trots zijn dat we inmiddels bijna 5000 kinderen hebben kunnen helpen met het versterken van hun zelfvertrouwen. Dit hadden we nooit durven dromen…En dat met zo’n fijn kantoorteam en de duizenden vrijwilligers die samen met ons in onze droom geloofden en zich vol energie inzetten voor de kinderen. Verschil maken bij kinderen en ze een gelukkiger toekomst bieden is en blijft het mooiste om te doen!

Lieve van Geldorp

Mede oprichter en medebedenker van De Ster

Als kinderpsycholoog zijnde vond ik het geweldig om de eerste vier zelfvertrouwen-kampen Sterkamp, Maankamp, SterkID en Stay Strong te mogen ontwikkelen, waar kinderen het steuntje in de rug krijgen wat zo’n groot verschil maakt. Ik vind het mooi om te zien hoe kinderen en jongeren meegenomen worden in een wereld waar het plezier er vanaf spat, een wereld waarin zij zichzelf mogen zijn, een wereld waarin zij uitgedaagd worden om te experimenteren met hetgeen zij belangrijk vinden (hun persoonlijke doelen), zodat ze na een week zomaar opeens beter voor zichzelf kunnen opkomen, vriendjes maken, angsten overwinnen of beter omgaan met pesten / plagen. Op zo’n moment glunder ik van trots, dan weet ik dat er een verschil is gemaakt. Want wat je op kamp kan, kan je thuis ook, zo blijkt uit de onderzoeken van de UvA. Het zelfvertrouwen van een kind is gegroeid en dat is het doel. Lieve heeft altijd vol enthousiasme bij Stichting De Ster gewerkt van 2004 tot 2014 en draagt de stichting nog steeds een heel warm hart toe.

prinses maxima bezoek stichting de ster
Prinses Maxima op bezoek bij Stichting De Ster in 2010

Prinses Maxima op bezoek bij Stichting de Ster in 2010.

Vragen? Neem contact op, we staan je graag te woord.

blank

OP KAMP

Ga mee op kamp! Voor kinderen tussen de 7 en 17 jaar hebben wij in de mei- zomer- en herfstvakantie verschillende kampen!

blank

OP SCHOOL

Leren over weerbaarheid, zelfvertrouwen & emoties, maar dan in de klas? Lees hier meer informatie over onze Stertraining.

blank

THUIS

Thuis werken aan jouw zelfvertrouwen? Voor jongeren hebben wij een online cursus welke jij gewoon thuis kan volgen!