Blog

Ster(k) Verhaal Joyce

Elke maand nemen onze vrijwilligers je mee in hun Ster(k) Verhaal. Dit is een mooi, leuk, grappig, indrukwekkend of ontroerend kampverhaal, waarvan we er veel hebben bij Stichting De Ster. Hier zijn we enorm trots op!

Toen het kamp begon was Pim een kleine, verlegen jongen. Met hangende schouders en grote ogen keek hij naar de andere kinderen. De eerste maaltijd at hij luisterend naar de gesprekken van anderen. Pim droomde van voor de groep staan en echte vrienden maken. Hij wilde wel, maar wist niet hoe. ​In het mentormoment maakte Pim een plan. Hij oefende met op anderen afstappen en spreken voor de groep. Kleine, gemakkelijke stapjes werden al snel gevolgd door grote, spannende stappen. Pim deed het allemaal, binnen en buiten het mentormoment. Elke stap deed het vertrouwen in zijn eigen kunnen groeien. Elke stap vierde hij vol trots met mij, zijn mentor. Op de laatste avond stond hij daar. Ogenschijnlijk twee koppen groter dan vijf dagen geleden. Met zijn twee beste kampvrienden aan zijn zij, presenteerde hij de bonte avond. Met een lach van oor tot oor en twinkelingen in zijn ogen had hij het publiek op zijn hand. Pim vond het meeste plezier in het moeilijkste wat hij ooit had gedaan. Dit is mijn STER(K)VERHAAL; ik heb bijgedragen aan de succeservaring van Pim!​

blank
blank

Wat een kamp van De Ster voor je kind kan betekenen

Een kamp van Stichting De Ster is een onvergetelijke vakantieweek voor kinderen en jongeren. Er zijn zes verschillende kampen, voor diverse leeftijdsgroepen en met diverse thema’s. In een week vol positiviteit en leuke activiteiten gaan zij aan de slag met thema’s als zelfvertrouwen en vrienden maken. Voor pesten en gepest worden is op onze kampen bijzonder veel aandacht. Door de persoonlijke begeleiding en de positieve en veilige omgeving die een kamp van De Ster biedt, krijgen kinderen en jongeren de ruimte om te experimenteren met oplossingen en nieuw gedrag. Tijdens deze week leren en groeien ze.

Stichting De Ster is al 15 jaar expert op het gebied van sociaal emotionele ontwikkeling en organiseert vakantiekampen waar leren en plezier maken hand in hand gaan. De unieke aanpak van De Ster is wetenschappelijk bewezen effectief en vooral ontzettend leuk.

Ontdek hier wat de unieke kampen van De Ster nog meer voor je kind kunnen betekenen.

Laat je inspireren door nog meer tips

5 vragen aan Laurens

5 vragen aan Aniek
Even voorstellen: Steven Pont
5 vragen aan
Brief van Jimmy
Stuur gepeste kind en pester samen op kamp

Vragen? Neem contact op, we staan je graag te woord.

Stichting De Ster wordt gesteund door:

[logocarousel id="7301"]