Zo help jij jouw puber meer zelfvertrouwen te krijgen!

Een gratis webinar van De Ster

Mag jouw puber meer durven zijn/haar eigen mening geven? Meer weerbaar worden voor de mening van anderen?

Meld je dan aan voor ons live webinar op dinsdag 22 maart om 20.00!
Let op: Er zijn slechts 100 plekken beschikbaar.

Webinar zelfvertrouwen

Dinsdag 22 maart 20.00

Tips

Hoe kun jij je zoon of dochter helpen meer te durven, meer zichzelf te zijn en zich minder te laten beïnvloeden door de mening van anderen?

Live Q&A

Ons webinar wordt live gegeven! Stel dus al je vragen over de weerbaarheid van jouw puber aan Rosanne en Merel!

Dinsdag 22 maart 20.00

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Het webinar wordt gegeven door twee kinderpsychologen. 

Merel Fo

Merel Nederend

Hoi, ik ben Merel Nederend. Mijn rol bij De Ster is Psycholoog Kind en Jeugd, waar ik het allerliefste kinderen en jongeren help die het gevoel hebben er niet bij te horen. Mijn moeder vertelde mij dat ik vroeger als kleine Merel op de basisschool al kinderen die gepest worden hielp en erbij betrok. Nu mag ik bij De Ster kinderen die aansluiting bij leeftijdsgenoten missen helpen. Dit doe ik doormiddel van de kampen, cursussen of een webinar! Ik geef jou als ouder tips hoe jij jouw zoon of dochter kan helpen.

Merel Fo

Rosanne Vos

Hi! Mijn naam is Rosanne Vos en ik ben al 12 jaar betrokken bij Stichting De Ster. Ik ben ooit naast mijn studie Kind- en Jeugd psychologie begonnen als coach op de kampen en was zo enthousiast van wat De Ster doet dat ik ben gebleven en uiteindelijk zelfs op kantoor heb gewerkt als psycholoog. Ondertussen heb ik een hele andere baan in de Kinder en Jeugd Psychiatrie maar ik deel graag mijn kennis en ervaringen!

Ook gratis toegang tot het webinar?