Stichting De Ster

Wie werkt er bij ons?

Het team

Het team van De Ster helpt kinderen al bijna 15 jaar bij het ontwikkelen en verstevigen van een positief zelfbeeld.
De Ster bestaat uit een klein, vast kantoorteam en een grote groep enthousiaste vrijwilligers.

Fleur Termijtelen

Directeur

‘Vakantiekampen en kinderen waren al jaren mijn passie. Het was dan ook een logische – en prachtige – stap om in 2005 samen met Lieve van Geldorp de mooiste stichting van Nederland op te richten! Wat was het spannend in het begin, maar wat mogen we trots zijn dat we inmiddels bijna 5000 kinderen hebben kunnen helpen met het versterken van hun zelfvertrouwen. Dit hadden we nooit durven dromen…En dat met zo’n fijn kantoorteam en de duizenden vrijwilligers die samen met ons in onze droom geloofden en zich vol energie inzetten voor de kinderen. Verschil maken bij kinderen en ze een gelukkiger toekomst bieden is en blijft het mooiste dat ik mij voor kan stellen om te doen!’

Ulrike Insam                Hoofd Pedagogiek

Ulrike Insam

Hoofd pedagogiek

Al jaren werk ik als orthopedagoog aan mijn missie om kinderen sterk, zelfverzekerd en zelfstandig in het leven te laten staan. Ik heb uitgebreide ervaring opgedaan in het werken met kinderen individueel, in groepen en op scholen. Ik ben ontzettend blij dat ik mijn kennis, inspiratie en enthousiasme kan inzetten bij De Ster. Deze stichting heeft het allemaal: ontzettend kundige collega’s, toegewijde vrijwilligers en een belangrijke missie. Samen met mijn collega’s zorg ik ervoor dat onze programma’s nog beter worden, nog efficiënter zijn en dat we nog meer kinderen (en hun ouders) kunnen bereiken. Als slagroom op de taart mag ik mee op kamp, waar ik de kinderen écht kan zien groeien!’

Rosanne Vos          Psycholoog Kind en Jeugd

Rosanne Vos

Psycholoog kind en jeugd

‘Na 10 jaar vrijwilliger te zijn geweest bij De Ster, een tijd waarin ik prachtige kampen heb mogen draaien, ben ik nu werkzaam op kantoor. Ik vind het geweldig! Kinderen een stukje zelfvertrouwen en kracht meegeven, ze weer laten stralen, voor mij is er niets mooiers dan dat. 

Vanuit veiligheid en plezier kinderen en jongeren helpen zulke stappen te zetten. Ik ben er trots op om hier deel van uit te mogen maken!’

 
Esther Roelofsen       Vrijwilligers Coordinator

Esther Roelofsen

Vrijwilligerscoördinator

‘Als vrijwilligerscoördinator heb ik het beste van twee werelden! Ik werk dagelijks samen met de leukste, enthousiastste, meest hardwerkende en getalenteerde vrijwilligers van ons land én ik ga zelf meerdere keren per jaar op kamp om hen en de kinderen/jongeren te zien shinen! Samen met Renée draag ik zorg voor het werven van enthousiaste begeleiders, gedegen training en een goede teamsamenstelling. Zodat de kinderen en jongeren die met ons meegaan op kamp een magische, onvergetelijke week hebben en zodat Stichting De Ster de leukste plek blijft om vrijwilliger te zijn. Daar ben ik enorm trots op!’

 
Renée van Eerden      Vrijwilligers Coordinator

Renée van Eerden

Vrijwilligerscoördinator

‘Na de uitvoering van mijn afstudeerproject bij Stichting De Ster in 2017 droomde ik ervan om “later als ik groot ben” te werken voor deze prachtige stichting. Deze droom is nu al in vervulling gegaan! Ik mag samen met Esther als vrijwilligerscoördinator een bijdrage leveren aan de fantastische vakantiekampen van Stichting De Ster. Het samenstellen van een ontzettend enthousiast en gedreven vrijwilligersteam dat er alles aan doet om de kinderen een onvergetelijke week te geven is echt een voorrecht. Om op die manier kinderen helpen verder te groeien, hun sterke kanten te laten ontdekken en een ruimte te creëren waar zij aan hun leerdoelen werken is naar mijn idee de tofste baan die er is!’

Roos Goosen               Hoofd Marketing en Communicatie

Roos Goosen

Hoofd Marketing & Communicatie

‘Via via ben ik bij Stichting De Ster terechtgekomen en aan mij de schone taak om middels marketing en communicatie Nederland kennis te laten maken met deze fantastische stichting.    Al jaren lang doet De Ster fantastisch werk in het laten stralen van kinderen en ik ben maar wat blij dat ik deze verhalen mag doorvertellen en verkondigen! Op kamp gaan is magisch. De transformatie die je ziet bij de kinderen is fenomenaal. 

Trots dat ik hier aan kan bijdragen!’

 
Cleo Cohen           Orthopedagoog

Cleo Cohen

Orthopedagoog

‘Tijdens mijn master Forensische Orthopedagogiek liep ik stage bij Stichting De Ster. Ik vond het fantastisch en realiseerde mij tijdens de stage steeds meer hoe geweldig de stichting is en hoe graag ik hier na mijn afstuderen zou willen blijven werken. Die droom is nu werkelijkheid. Op kamp zie je alle kinderen groeien, opbloeien en weer met een stralende glimlach het kamp verlaten. Daar doe ik het uiteindelijk allemaal voor! Het is elke dag een feestje.’

0

Jeroen van der Wal

Hoofd Planning

Desiree Wouters       Stagiaire pedagogiek

Desiree Wouters

Stagiaire Pedagogiek

Eva Heetkamp         Stagiaire pedagogiek

Eva Heetkamp

Stagiaire Pedagogiek

logo De ster

Claartje

Stagiaire Pedagogiek

logo De ster

Michelle

Stagiaire Pedagogiek

Raad van Toezicht en Bestuur

De Raad van Toezicht denkt mee over de meerjarenplannen, de haalbaarheid van deze plannen en de begroting. Ook stellen de leden hun netwerk ter beschikking aan De Ster.

Rob Eijkelenkamp

Sinds enkele jaren ben ik CEO van Studio Piet Boon, een internationaal gerenommeerde designstudio en specialist in totaalconcepten. Studio Piet Boon ontwerpt bijzondere exterieurs, interieurs en producten. De studio beschouwt het als haar missie om haar klanten voortdurend te inspireren en verwonderen.

Inspireren en verwonderen doet Stichting De Ster ook. Dat vind ik prachtig om te zien en mee te maken als lid van het bestuur (penningmeester). Met alle betrokkenen wordt er alles aan gedaan om de kinderen en jongeren zo’n fijne, veilige wereld te bieden, dat zij onbelemmerd zichzelf kunnen ontplooien…iets dat ik ieder kind gun!
Daarnaast heb ik nog andere nevenactiviteiten; ik ben founder van Pasaqua Investments en Commissaris bij Identico Bedrijfskleding.

Tijmen Bos

Het kruisvlak van media, marketing en technologie, heeft mij altijd enorm geboeid. Na ruim 15 jaar ondernemen binnen deze gebieden heb ik in 2010 het roer omgegooid en diverse directierollen vervuld binnen onder meer Sator Holding, FD Mediagroep, Telegraaf Media Groep en Talpa. Kort geleden heb ik afscheid genomen van Talpa en sta ik aan de vooravond van een nieuw avontuur.

Sinds dag één draag ik Stichting De Ster een warm hart toe en ben ik dan ook blij dat ik in mijn rol als Voorzitter van de Raad van Toezicht mijn expertise op verschillende vlakken kan inzetten om De Ster te adviseren en te ondersteunen waar nodig.

Arvid Steehouwer

Recent ben ik gestart bij InsingerGilissen Bankiers als Programma Manager en houd ik mij bezig met de PSD2 implementatie (wet-/regelgeving) en de uitrol van de nieuwe commerciële klantpropositie.
De afgelopen 10 jaar heb ik gewerkt voor ABN Amro in verschillende (leidinggevende) rollen. Via Finance, COO en Retail Banking ben ik uiteindelijk terechtgekomen bij Retail & Private Banking als Project Manager, waar het draaide om het klantbelang centraal stellen. 

Via het ABN Amro managementdevelopment-programma ben ik in contact gekomen met Stichting De Ster en sinds een aantal jaren alweer ben ik, met veel plezier, lid van de Raad van Toezicht. En helpen wij, waar wij kunnen, met onze kennis en kunde het dagelijks Bestuur en de Directie van de stichting.

Jacqueline Vizee

Sinds 2016 ben ik – samen met twee andere ondernemers – partner van ‘Maak’ in Amsterdam. Dit is een all-in-one storymanagementbureau waar wij voor verschillende grote merken zowel het creatieve concept als het produceren van het concept op ons nemen. Hiernaast organiseer ik sinds 2014 het populaire festival ‘VEED’, met bijbehorende awardshow voor bekende Youtubers en hun fans.

Naast deze dagelijkse werkzaamheden, ben ik met trots lid van de Raad van Toezicht van Stichting De Ster en zet ik mijn ervaring en kennis graag in om De Ster – voornamelijk op marketing en PR gebied – te adviseren en te helpen. 

Vragen? Neem contact met ons op via 020-4281230 of info@stichtingdester.nl