YESS jij gaat mee op kamp!

Op deze pagina vind je alles wat je moet weten

Wat kan je hier vinden?

Op deze pagina vind je allerlei praktische informatie, zoals de paklijst, de locatie van jouw kamp en een linkje naar het online vragenformulier die we je verzoeken in te vullen. En natuurlijk de linkjes naar de trainingen en jouw rolbeschrijving!

We zouden graag een aantal dingen van je weten! Zo kan je hier laten weten of je een EHBO diploma hebt, wat jouw favoriete snacks zijn en het hoeveelste kamp dit van jou gaat worden. Vul dit z.s.m. in!

Op de paklijst kan je vinden wat je allemaal mee moet nemen op kamp om op en top voorbereid te zijn. Zijn er nog extra spullen nodig voor jouw specifieke kamp, dan laten de hoofden je dat in een mail weten!

Sterk ID 41

Start: vrijdag 15 juli om 20.30u
De Kleine Voordijk
Hoornsdam 6, Putten

Sterkamp 98

Start: vrijdag 22 juli om 20.30u
Rode Valkennest
Het Frusselt 30, Vierhouten

Sterkamp 99

Start: vrijdag 29 juli om 20.30u
De Langenberg – Het Kamphuis
Enterveenweg 10, Rijssen

Stay Strong 44

Start: vrijdag 29 juli om 20.30u

Stay Strong 45

Start: vrijdag 5 augustus om 20.30uu

Sterk ID 42

Start: vrijdag 12 augustus om 20.30u

Training voor kamp

Ga jij mee op kamp als club-, spel-, theatercoach, acteur of regisseur? Dan hebben wij een training voor je! We willen je vragen om deze wanneer het jou uitkomt te volgen. Ga je mee als algemeen begeleider, dan hoef je geen training te volgen.
Het wachtwoord om de training te bekijken is: VeelKijkplezier2022!

Wie gaan er mee op kamp?

Vlak voor kamp kan je hier, voor de ultieme voorpret, vinden hoe de rest van jouw team eruit gaat zien. Stay tuned!
SterkID 41Sterkamp 98, Sterkamp 99, Stay Strong 44, Stay Strong 45,

Rollen op kamp

Hieronder vind je onder jouw kamp de desbetreffende rolbeschrijvingen.
Ga jij mee als club-, spel- of theatercoach dan kan je hier ook het blokkendraaiboek vinden. Dit draaiboek hoef je als algemeen begeleider niet door te lezen. Ook kan je alvast een voorbeeld van een dagprogramma vinden, zo heb je alvast een idee van hoe de dag eruit gaat zien!