De vakanties

STARtkamp

Op STARtkamp gaan kinderen van 7 tot 9 jaar aan de slag met thema’s als vrienden maken, zelfvertrouwen en pesten. In een weekend van vrij. t/m ma. vol verrassingen, uitdagingen en leuke activiteiten leren kinderen onder professionele begeleiding van en met elkaar.

Lees meer Inschrijven

Sterkamp

Op Sterkamp gaan kinderen van 8 tot 13 jaar aan de slag met thema’s als vrienden maken, zelfvertrouwen en pesten. In een onvergetelijke vakantieweek vol verrassingen, uitdagingen en leuke activiteiten leren kinderen onder professionele begeleiding van en met elkaar. 

Lees meer Inschrijven

Maankamp

Op Maankamp gaan kinderen van 9 tot 13 aan de slag met thema's als vrienden maken, vrienden houden en persoonlijke grenzen. De kinderen zijn al op Sterkamp geweest en komen voor nieuwe uitdagingen en verrassingen te staan in opnieuw een onvergetelijke vakantieweek.

Lees meer Inschrijven

Sterk ID

Sterk ID is een programma voor jongeren die de overstap van de basisschool naar de brugklas gaan maken. In een week vol activiteiten en bijzondere workshops leren zij omgaan met typische brugklassituaties.

Lees meer Inschrijven

Stay Strong

Tijdens Stay Strong gaan jongeren die op de middelbare school zitten aan de slag met thema's als vrienden maken, zelfvertrouwen en groepsdruk. In een onvergetelijke vakantieweek vol verrassingen en spannende activiteiten, werken zij onder leiding van regisseurs met elkaar aan een eigen film.

Lees meer Inschrijven

StarTrek

Voor jongeren tussen de 16 en 23 bieden we StarTrek aan, een vijfdaagse trektocht door Nederland waarbij jongeren samen verschillende uitdagingen aangaan. Ze maken zo korte metten met hun twijfels en krijgen inzicht in wat ze echt belangrijk vinden. We werken hierin samen met MyQuest, een organisatie in Utrecht die zich richt op het organiseren van trekkings om jezelf te ontplooien. 

Lees meer